Cietvaska eļļa OSMO Hartwachs-Öl Original 2,5L 3032 bezkrāsaina, zīdaini metēta

Pieejamība: 2-3 dienas
ID: 211
Produkta kods: 11111

110.00€
(Bez PVN: 90.91€)

Apmaksas iespējas

  

Piegādes iespējas

     

Preces apraksts

Hartwachs-Öl Original

Bezkrasains, spīdīgs līdz matēts koka apdares materiāls, kas unikālā  veidā apvieno dabigo eļļu un vasku priekšrocibas vienā produktā. Osmo Hartwachs-Öl Original ir noturīga pret netīrumiem, ūdeni, un nodilumu. Tā izlīdzina virsmu. Salīdzinājumā ar parastajiem apdares materiāliem, augu sastavdaļu izmantošana veido daudz vienmerigāk tonētu un harmoniskāku izskatu. Vienkarša uzklāšana – bez grunts vai starpslīpēšanas – tas taupa laiku un naudu. Piemērota kokam; mikroporainā virsma ļauj koksnei elpot un samazina piebriešanu un sarukšanu. Noturīga pret vīna, alus, kolas, kafijas, tējas, augļu sulas, piena un ūdens iedarbību saskaņā ar DIN 68861-1C – neveido ūdens pleķus. Kad nožuvis, apdares materiāls ir nekaitīgs cilvēkiem, dzīvniekiem un augiem. Tas ir piemērots bērnu rotaļlietām atbilstoši EN 71.3 (Eiropas standarts) un ir izturīgs pret siekalām un sviedriem saskaņā DIN 53160 (Vācijas industriālais standarts).

PRODUKTA LIETOŠANA:

Produktu uzklājiet plānā kārta uz sausas un tīras virsmas šķiedru virzienā. Izmantojiet Osmo mikrošķiedras rullīti vai dabīgo saru otu. Pec nožūšanas uzklāt otru kārtu plānā slānī. Atjaunojot vai pārklājot jau eļļotu virsmu, parasti pietiek ar vienas kārtas uzklašanu uz tīras un sausas virsmas.

PRIEKŠROCĪBAS:

  • Ļoti cieta un nodilumizturīga
  • Piemērota kokam un ir mikroporaina
  • Augsta izturība pret siekalām un sviedriem, piemērota bērnu rotaļlietām.
  • Augsta izturība pret kafijas, vīna un kolas iedarbību
  • Ir iespējams daļēji izlabot

APSTRĀDE:

Gatava virsma 2 dienās, 2 kārtas

  1. Pirmā kārta uz neapstrādāta slīpēta koka apm. 35 ml/m².
  2. Kļūdas slapjā pārklājumā var labot 30 minūšu laikā pēc pirmās uzklāšanas.
  3. Žūšanas laiks apm. 8 – 10 stundas (normāli klimatiskie apstākļi, 23 °C/ 50 % rel. mitrums). Zemākas temperatūras un/vai augstāks mitrums var pagarināt žūšanas laiku. Nodrošināt labu ventilāciju.
  4. Ja ir vēlēšanās, starp kārtām virsmu var nopulēt ar smalkgraudainu smilšpapīru (P400) vai ar Scotch spilventiņu.
  5. Otrā kārta apm. 35 ml/m².
  6. Žūšanas laiks apm. 8 – 10 stundas; skatīt 3. punktu.

SASTĀVDAĻAS:

Uz dabīgo augu eļļu un vasku bāzes (saulespuķu eļļa, sojas eļļa, saflora eļļa, karnauba vasks un kandelilla vasks), parafīns, sikatīvi (žūšanas piedevas) un ūdeni atgrūdošas
piedevas. Dearomatizēts vaitspirts (nesatur benzolu). Produkts atbilst ES regulai (2004/42/EK) saskaņā ar GOS saturu maks. 500 g/l (Cat. A/i (2010)). Sīkāks sastāvdaļu izklāsts pieejams pēc
pieprasījuma.

ŽŪŠANAS LAIKS:

Apm. 8-10 stundas (normāli klimatiskie apstakļi, 23 °C/50 % rel. mitrums). Zemākas temperaturas un/vai augstāks gaisa mitrums var paildzināt žūšanas laiku. Žūšanas laikā nodrošināt labu ventilāciju. Pēc 2-3 nedēļam, virsma ir pilnība un viscaur sacietējusi.