Dufa

Augstākās kvalitātes akrila hermētiķis DUFA SUPER ACRYL 310ml

Pieejamība: Ir pieejams
ID: 51
Produkta kods: 500370
Svītrkods: 4006415025702

1.60€
(Bez PVN: 1.32€)

Apmaksas iespējas

  

Piegādes iespējas

     

Preces apraksts

Augstākās kvalitātes akrila hermētiķis
Plastiski elastīgs akrila hermētiķis plaisu, šuvju, salaiduma vietu hermetizēšanai iekšdarbos un ārdarbos. Laba adhēzija uz koka, betona, apmetuma, ģipškartona, gāzbetona, metāla un plastmasas. Nedzeltē. Nesatur silikonu un šķīdinātāju.

Patēriņš: 310 ml – apm. uz 12 tek. m, ja šuve ir 5 х 5 mm

 

Īpašības: Plastiski elastīgs akrila hermētiķis plaisu, šuvju, salaiduma vietu hermetizēšanai iekšdarbos un ārdarbos. Laba adhēzija uz koka, betona, apmetuma, ģipškartona, gāzbetona, metāla un plastmasas. Nav piemērots lietošanai zem ūdens, uz teflona, bituma pamatnēm, uz grīdām un uz virsmām ar patstāvīgu ūdens slodzi. Pēc nožūšanas var krāsot ar dispersijas un alkīda krāsām. Nedzeltē. Nesatur silikonu un šķīdinātāju.

Pamatnes: Blīvējamām virsmām jābūt tīrām, stingrām, mēreni uzsūcošām un attaukotām. Stipri uzsūcošas virsmas attiecīgi gruntēt ar dziļumgrunti düfa Premium Tiefgrund LF vai düfa Premium Tiefgrund-konzentrat.

Iestrāde: Neiestrādāt temperatūrā, kas mazāka par +5°C. Pirms ieklāšanas nogriezt uzgaļa galu apm. 45° leņķī atbilstoši aizpildāmās šuves platumam. Šuves malas nolīmēt ar krāsotāju līmlenti. Materiālu ieklāt šuvē ar vienmērīgu spiedienu. Ieklāto materiālu izlīdzināt ar špakteļlāpstiņu vai pirkstu 5-10 minūšu laikā, pirms tam virsmu apsmidzinot ar ziepjūdeni. Vismaz 48 st. pēc ieklāšanas sargāt no lietus. Nesacietējušu materiālu tīrīt ar ūdeni. Sacietējušu materiālu var notīrīt tikai mehāniski.

Instrumentu tīrīšana: Nekavējoties ar ūdeni, kam pievienots mazgāšanas līdzeklis.

Krāsa: balts

Iepakojums: 310 ml

Tehniskie dati

Izejviela: Akrilāta dispersija

Iestrādes temperatūra: +5°C līdz +40°C

Temperatūras izturība: -25°C līdz +90°C

Plēves veidošanās: apm. 15 min.

Cietēšanas laiks: apm. 1 mm/24 stundās

!!! Zema temperatūra, augsts gaisa mitrums un mitras pamatnes var būtiski pagarināt žūšanas laiku.

Pieļaujamā deformācija: apm. 10%

Uzglabāšana: Neatvērts sausā un vēsā vietā 24 mēneši – skatīt marķējumu uz iepakojuma. Sargāt no sala.